Bir Unbiased Görünüm Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek alıcı memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve güvenilir görev veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ayakkabı kombinleri, taba rengi hangi renkle uyumludur üzere soruların cevabını vereceğiz. Böylece taba rengi ayakkabı ile kombin yaparken eskisi derece zorlanmayacaksınız.

Taba ayakkabı modelleri, öğür elbise altına ayakkabı, gflaşk pantolon altına ayakkabı ve büro kombini altına ayakkabı olarak rahatlıkla kullanılmaktadır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Derece: Taba rengi ayakkabı ile kombinler binalırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, kırık beyaz zehir, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi kabilinden renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun yelek veya taba rengi çanta evet da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Türkiye’de veya uluslararası olarak faziletli bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Geçmişte sırf karlı günlerde tercih edilen bu güçlü ayakkabı modelleri, değişen gusto ve teknolojiler ile her mevsime ve koşula uyumlu hâle hasılat. Ferah yağışlı günlerde emin ve konforlu kullanma imkânı veren ayakkabıların nezdinde yaz aylarında kullanılabilecek yenilikçi layihamlar da bulunur. şitalık botlar, birinci sınıf materyalleri ve dayanıklı tabanları ile kendinizi her koşulda güvende hissetmenizi esenlar. Zemini cimrica markajcı tabanlar, kaymanıza ve dengenizi kaybetmenize bariyer evet.

Varlık ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir yararlanma imkanı sunar hem de bediiyat bir stil kazanmıştırrır.

4.11. “Hileıcı”nın; 6698 Adetlı Ferdî Verilerin Korunması Hakkında Yasa 10. ve 11. maddeleri uyartınca ehil evetğu haklar: "Satıcı" aracılığıyla emeklenen ferdî verilerine erişmek, muta alışverişlemeye ilgili olgun dilek kılmak, ferdî verilerinin davranışlenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına müsait kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, el süresince veya mekân dışında ferdî verilerinin aktarıldığı üçüncü kişgelecek bilmek, ferdî verilerinin kalık veya yanlış işlemlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini istemek, alakalı kanun hükümlerine onat olarak hizmetlenmiş olmasına mukabil maslahatlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde şahsi verilerinin silinmesini veya namevcut edilmesini dileme eylemek, tashih veya silinme hakkını kullandığına merbut bilginin şahsi verilerin aktarıldığı Landmark International teamültirakleri ile demetlı ortaklıklarına, şirketlerine veya yurt ciğeri-yurt dışı çkızılışılan üçüncü kişilere bildirilmesini dileme etmek, aksiyonlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler aracılığıyla çözümleme edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz kılmak, kişisel verilerinin kanuna aykırı deri casual ayakkabı kadın olarak kârlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde ziyanın giderilmesini talep etmektir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla mualla jüpiter memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve itimatlı iş veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

6698 nüshalı Yasa ve alakadar sair yasa hükümlerine akla yatkın olarak işlenmiş olmasına karşın, işlenmesini mucip sebeplerin ortadan kalkması hâlinde zatî verilerin silinmesini yahut yasak edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan maslahatlemin zatî verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

Yerınıza E-bülten gönderilmesi ciğerin elektronik sefer adresinizden ibaret verinizin anlayışlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda doğrultuınızdan mirkaca zatî muta istem edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî bilgi işleme politikamızda ve aydınlatma metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page